Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII


Magazinul online (site-ul) http://outletpenet.ro este administrat de SC BIG BRANDS FASHION OUTLET SRL, înregistrat in Bucuresti , CUI 43376751


Sediul social:  Sector 4, Bucuresti


Conditiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor/serviciilor), de aceea va rugam sa le cititi cu atentie. 


Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii, modificari ce vor deveni efective în momentul publicarii lor pe site. Continutul site-ului  este oferit "ca atare" si fara nici un fel de garantie expresa sau implicita. 


În calitate de utilizator aveti dreptul limitat, revocabil si non-exclusiv de a accesa si utiliza pe proprie raspundere si în interes personal sau necomercial continutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea în alte lucrari a continutului acestui site sau a oricarei parti sunt interzise. 


Ne straduim ca informatiile referitoare la produsele oferite în acest site sa fie cât mai corecte si conforme cu realitatea, totusi posibilitatea aparitiei unor erori nu poate fi in totalitatea exclusa. În cazul aparitiei lor, vom încerca sa eliminam aceste inexactitati cât mai curând posibil. 


Culorile produselor prezentate pot aparea diferit pe monitorul Dvs (de ex. datorita tipului sau configurarii acestuia). Încercam sa va prezentam fiecare produs cât mai exact, totusi nu putem fi raspunzatori pentru eventualele diferente între culoarea reala a produsului si cea afisata pe monitorul Dvs. 


Marimile si masuratorile prezentate sunt aproximate datorita particularitatilor fiecarui model de produs. Pentru a va putea orienta, aveti la dispozitie un tabel de marimi in dreptul produsului. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati. 


În momentul lansarii unei comenzi sunteti de acord ca datele personale sunt reale si corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat. 


Nota de informare privind protectia datelor personale 


Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru operarea si livrarea produselor comandate de Dvs. Refuzul Dvs. determina imposibilitatea livrarii produselor. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti. 


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. 


Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa Dvs de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa Dvs de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.


CONFIDENTIALITATE


SC BIG BRANDS fashion OUTLET SRL este inregistrata in Registrul Comertului cu nr de ordine J40/16210/2020 


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, bigbrands-outlet.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.


Scopul colectarii datelor este: procesarea comenzilor, informarea utilizatorilor privind evolutia si starea acestora, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate.


Astfel, http://outletpenet.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite cupoane cadou sau alte mesaje speciale.


De asemenea ,http://outletpenet.ro nu furnizeaza datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.http://outletpenet.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.


http://outletpenet.ro  ISI ASUMA RASPUNDEREA exclusiv in situatiile aparute in urma interactiunii/comenzilor facute in sectiunile cu produse proprii(EXCLUS MARKETPLACE).


Pentru a crea un cont de SELLER(VANZATOR) va rugam sa solicitati acest lucru din interfata contului propriu, sectiunea Marketplace.